FORMERING
7 danske kunsthåndværkere udstiller i
Galleri KOMBINATION, Ryvej 18, 8653 Them
Fernisering d. 4. november 2018, Kl. 14-16
Udstillingen kan ses til og med d. 6. januar 2019

FORMERING er titlen på en ny temaudstilling. De deltagende kunsthåndværkere på udstillingen har arbejdet på hver deres meget personlige måder med temaet ’FORMERING.’ Ud fra så forskellige vinkler og inspirationer som: køn og biologi, overflod og overskud, tid, natur, materialeforskning fortolkes ’formering’ i en række nye værker udført i bl.a. keramik, flet, sølv og glas.
Samtidig er konceptet for udstillingen, at samarbejdet omkring denne udstilling skal videreudvikle og mangfoldiggøre sig til flere og andre udstillinger ud fra grundtemaet FORMERING, både hvad angår format, materialer, kunstarter og deltagende kunsthåndværkere …
Deltagerne på denne første FORMERING er guldsmedene Ane Meinert Folke og Sidsel Christensen side om side med fletterne Jette Mellgren og Bent Vinkler, keramiker Charlotte Nielsen og glaskunstnerne/glasmagere Karen Lise Krabbe og Lotte Thorsøe. 

Temaet FORMERING har desuden en ganske særlig udfordring til de udstillende kunsthåndværkere, hvoraf nogle til daglig udtrykker sig i land art: Hver udstiller har 50×50 cm at udfolde sig på i det lille, fine galleri Kombination, der ligger i hjertet af Søhøjlandet.
Velkommen!

Den første udstilling vises hos:
 Kombination
, Ryvej 18
, 8653 Them

mail: birthe@butik-kombination.dk

www.butik-kombination.dk

Birthe Og Jørgen 29 86 83 63